Per te pergatitur kete recete te shijshme duhen 5 patate mesatare, 300 gr krem pana, 6 feta bejkon, 100 gr djathe kackavall, 1 thelp hudher, kripe dhe piper.
Pasi t’i keni pastruar patatet, prijini ne kubike mesatare. Pastaj vendosini ne nje tepsi dhe shtoni bejkonin e prere ne cop ate vogla, hudhren e grire, kremin pana, kripen dhe piperin. Perziejini mire e mire dhe me pas, mbulojeni tepsine me leter alumini. Piqini patatet per rreth 1 ore ne 180 grade Celsius, ne nje furre te nxehur me pare. Ju befte mire!
Pasi t’i keni pastruar patatet, prijini ne kubike mesatare. Pastaj vendosini ne nje tepsi dhe shtoni bejkonin e prere ne cop ate vogla, hudhren e grire, kremin pana, kripen dhe piperin. Perziejini mire e mire dhe me pas, mbulojeni tepsine me leter alumini. Piqini patatet per rreth 1 ore ne 180 grade Celsius, ne nje furre te nxehur me pare. Ju befte mire!
No comments:
Post a Comment